Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Ticket to Heaven -välikausihaalari

Ostin jo syksyllä I:lle Ticket to Heavenin vihreän välikausihaalarin alennusmyynnistä. Tarkoituksenani oli ostaa haalari jokapäiväiseen puistoulkoiluun eli täysin käyttövaatteeksi. Hienosteluvaatteet kaupungille on aivan erikseen. 

Vihreä on siitä hyvä väri, että se sopii sekä tytölle että pojalle, joten jos I:n käytössä haalari ei aivan pilalle mene, se siirtyy joskus myös E:lle. Ainakin edellinen Ticket to Heavenin puku on edelleen lähes uudenveroisessa kunnossa, vaikka I on käyttänyt sitä laskujeni mukaan kolme kautta. Laatu on siis todella hyvä!



Tässä vihreässä haalarissa silmääni miellytti yksivärisyys ja muutenkin mallin yksinkertaisuus. Kirjavien ulkovaatteiden jälkeen halusin I:lle tällä kertaa jotain simppelimpää. Ticketin vaatteet ovat vieläpä veden- ja tuulenpitäviä (tai ainakin tämä malli), joten erillisiä kuravaatteita ei välttämättä tarvita. Jotkut hoitopaikat saattavat niitä vaatia, ja itsekin olen kyllä pahimmilla keleillä pukenut kurahousut lapsen välikausivaatteiden päälle, koska ne on helppoa suihkuttaa puhtaaksi kastelematta koko pukua. Hiekka saattaa myös raapia vaatteen pintaa.





Eilen oli ihana auringonpaiste, kun ulkoilimme lähipuistossa. I kuitenkin halusi välttämättä laittaa kumpparit jalkaan. Aamulla kyllä satoikin vettä, joten ulos lähtiessämme sää oli ehkä vähän epävarma. Lopulta aurinko tuli näkyviin ja tuntui todella keväiseltä.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti