Perhe-elämää, sisustusta ja käsitöitä. Ihmeellistä arkea, innostusta ja väsyneitä öitä.

perjantai 4. huhtikuuta 2014

Pinkit lenkkarit ja ulkoilupanta: 90-luku on täällä taas!

Pitihän se minunkin lähteä mukaan tähän lenkkarimuotiin. Monta viikkoa sitä ehdin jo miettiä! Vielä jokin aika sitten ajattelin, että olisi aivan liian hurjaa liikkua farkuissa lenkkikengät jalassa. Olin nimittäin melko ihmeissäni, kun kaupungilla alkoi tulla vastaan yhä enemmän ihmisiä, joilla oli muuten ihan tavalliset kaupunkivaatteet, mutta jaloissa oli juoksulenkkarit! Siis juoksulenkkarit, ei mitkään tennarit! Huh, huh!

Tennareista olen pitänyt aina, ja ihania tennareita on kertynyt monia pareja. Viime kesän muutossa laitoin kierrätykseen useammat parit todella kivoja tennareita, mutta onneksi en ainakaan vielä ole katunut. Minusta on vuosien myötä tullut niin mukavuudenhaluinen, etten millään viitsi enää kävellä kengillä, joilla käveleminen on jotenkin epämukavaa tai sattuu. Korkkareita käytän lähinnä vain juhlissa, joskus harvoin myös töissä. Nyt äitiyslomalla korkkarit ovat saaneet ihan rauhassa olla kaapissa. Muutamia korkeampia kenkiä olen käyttänyt talvella, mutta nekin ovat kaikki olleet El Naturalista -merkkisiä huippumukavia luonnonkumipohjaisia kenkiä eikä oikeita korkkareita.

Tänään jalkani kuitenkin pääsivät taivaaseen! Ostin ihanat pinkit juoksulenkkarit, joita tosin aion käyttää kaupunkikenkinä... Juoksemista kun harrastan tällä hetkellä lähinnä vain, jos lapsi karkaa kaupassa. Lenkkarit ovat Niken lasten mallistosta. Ne sattuivat olemaan jalalleni sopivat, ihanan väriset ja nauhoissakin oli kivoja hopeisia kohtia.  





Kauppareissulle illalla laitoin päähäni ponnarin seuraksi pannan, jonka kudoin muutama viikko sitten. Oikeastaan tällainen panta on aika kätevä: ei tarvitse laittaa pipoa, mutta kuitenkin korvat ovat suojassa. Panta on toinen asia, jota en olisi voinut vielä jokin aika sitten päähäni kuvitella. Tuntui vähän liian ysäriltä. Ulkoilupanta! Sellaista äitini käytti joskus 90-luvun alkupuolella, kun lähti lenkille naapurin rouvan kanssa. Näin se muoti kiertää ja mieli muuttuu! 

Pahoittelen melko kamalia kuvia! Selfiet eivät minulta oikein luonnistu ja muutenkin on hankalaa saada järkevää ilmettä kuviin...



6 kommenttia:

  1. Oi, nuo uudet juoksukengät on niin kivan värisiä ja mallisia. Munkin häätyi uudet käydä päivittämässä ihan kaupunkikäyttöön. Niin passeli yhdistelmä farkkujen ja tuulitakin kanssa (mun perus kaupunkiasu!). Ja lähes sama tuulitakki mikä sinullakin kuvassa, ihan parhaita nuo haglöfsin ulkoiluvaatteet. Vaikka onkin hieman tyyriitä, mutta ne kestää. Mietin tässä juuri, että haglöfsin tuulihousut ostin joskus lukioaikana, ja vielä 5 vuoden jälkeenkin ne on kuin uudet, vaikka on muuten olleet todella kovalla käytöllä. Että ei paha sijoitus, sanoisin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! :)

      Haglöfsin puku on ollut ihan paras! Koko talven olen käyttänyt sen housuja ja nyt taas myös takkia. Hinta kyllä syksyllä kauhistutti, mutta luulen, että puvusta on iloa vuosikausiksi. :) Ja tämän kevään lenkkarit on kyllä herkullisen värisiä.

      Poista
  2. Aivan ihanat ja makian väriset lenkkarit! Mulla on urheilukäytössä turkoosit ja lilat lenkkarit, mutta just kans viikonloppuna ihastelin kirkkaan pinkkejä lenkkareita. Muakin haluttais ostaa yhdet lenkkarit käyttöön kauppareissuille ja muille siistimmille kävelyreissuille. :) Ja onhan se jalallekin(ja sitä kautta koko keholle) parempi kävellä kunnon kengissä myös kauppareissuilla! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Turkoosit ja liilat ovat varmasti myös kivoja! :) Nyt oli joka liikkeessä aivan mielettömän kauniita lenkkareita. Olisi tehnyt mieli ostaa vaikka kuinka monet! Kyllä kunnon kengillä kävely on tärkeä juttu. ;)

      Poista